Voeg uw audiobestanden in een paar stappen toe aan Google Presentaties?

Kijk je ernaar uit om je audiobestanden toe te voegen aan Google-dia's? Maar u kunt niet allemaal hetzelfde doen? Welnu, nu u hebt besloten deze blog te lezen, zult u zeker in slechts een paar stappen worden begeleid bij de procedure. Als u echter met andere Google-problemen en glitches wordt geconfronteerd, hoeft u alleen maar meteen verbinding te maken met Google Klantenservice. En het team van zeer bekwame experts zal u binnen de kortste keren de juiste oplossingen bieden. U hebt dan al uw zorgen effectief opgelost.

 

Volg de onderstaande stappen om het vereiste proces met succes te doorlopen:

  • U moet beginnen door naar de website medi.io te gaan.
  • Daarna moet je de optie selecteren die zegt ‘Voeg je bestanden toe’
  • Vervolgens moet u naar de map met het audiobestand gaan, vervolgens het bestand kiezen en de knop ‘Openen’ selecteren. Nadat u dit heeft gedaan, wordt u naar de webpagina geleid en wordt het bestand aan de lijst toegevoegd.
  • Als u nu wilt, kunt u doorgaan en meer bestanden toevoegen.
  • U moet nu de vervolgkeuzepijl ‘Converteren naar’ selecteren, vervolgens naar de optie ‘Video’ gaan en vervolgens ‘MP4’ selecteren
  • Zodra u merkt dat het gesprek is voltooid, moet u de optie ‘Alles downloaden’ selecteren.
  • U zult het bestand nu naar uw computer hebben gedownload met behulp van de standaard download methode van de browser.
  • Eindelijk is het gedownloade bestand in ZIP-indeling. U moet het bestand dus uitpakken naar een map op uw computer en u bent klaar met het proces.

Je zou nu al klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en tevreden zijn met hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de technici door te bellen op het Google Klantenservice Belgie. U wordt onmiddellijk bijgestaan ​​door het team, wat de kosten ook mogen zijn, het team is in staat om alle gerelateerde problemen op te lossen.

---------------------------

Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Hoe plan ik een vergadering in Google Meet?

Hoe krijg ik offline toegang tot mijn Gmail account met Google Chrome?

Hoe voeg ik een bankrekening toe aan mijn Google Pay?