Hoe plan ik een vergadering in Google Meet?

Probeert u een vergadering te organiseren op Google Meet, maar bent u niet op de hoogte van de procedure? Dan hoeft u zich nu geen zorgen te maken, want u bent precies waar u zou moeten zijn. En voor het geval u andere gerelateerde Google-problemen of vragen heeft, kunt u gewoon het nummer van de Google-klantenservice bellen, wanneer u maar wilt. En de experts zullen er zijn om het probleem meteen op te lossen. 

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om het juiste resultaat te krijgen:

  • Allereerst kunnen de Google Meet-videovergaderingen worden gepland met behulp van de Google Agenda. U hoeft alleen maar de link https://calendar.google.com/calendar/ te bezoeken.
  • En dan moet u op de weergegeven pagina een datum en tijd selecteren voor wanneer u een vergadering wilt plannen.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de optie ‘Maken’ klikken en vervolgens een titel voor uw vergadering toevoegen.
  • U moet nu de gasten toevoegen door op de optie ‘Gasten toevoegen’ te klikken, of u kunt ook op de videoconferenties ‘Google Meet toevoegen’ klikken.
  • Vervolgens moet u ook het e-mailadres toevoegen van de gebruikers die u wilt uitnodigen.
  • Wanneer nu het e-mailadres van alle gasten is toegevoegd, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.
  • U moet nu op de knop ‘Verzenden’ drukken om hen op de hoogte te stellen van de uitnodiging voor de vergadering.
  • En tot slot moet u nu eindelijk op de opgeslagen uitnodiging klikken en dan moet u ‘Deelnemen met Google Meet’ om de vergadering bij te wonen.

Google telefoonnummer | Bellen Google Belgie
Opmerking: u moet weten dat de gast de vergaderlink ook naar andere mensen kan doorsturen. En als iemand probeert deel te nemen die niet is uitgenodigd voor de Agenda-afspraak, moet een deelnemer aan de vergadering zijn verzoek accepteren.

U zou nu klaar moeten zijn met het doorlopen van de bovenstaande procedure en we hopen dat de stappen u hebben geholpen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Google Helpdesk Bellen. U heeft onmiddellijk de technici tot uw dienst zonder enige vertraging. En ze zullen u zeker de beste oplossingen bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe krijg ik offline toegang tot mijn Gmail account met Google Chrome?

Hoe voeg ik een bankrekening toe aan mijn Google Pay?