Hoe krijg ik offline toegang tot mijn Gmail account met Google Chrome?

Kijk je ernaar uit om offline toegang te krijgen tot je Gmail-account met Google Chrome, omdat je dit niet alleen kunt doen? En als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste plek en hier in deze blog wordt u precies dienovereenkomstig begeleid. Als u echter met andere gerelateerde Gmail-problemen wordt geconfronteerd of als u vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt altijd contact opnemen met de experts door het opgegeven Google-klantenservice nummer te bellen. En dan wordt u direct bijgestaan ​​door goed opgeleide en betrokken experts die altijd klaar en in staat zijn om u eersteklas oplossingen te bieden. En u zult zeker geen spijt krijgen van uw oplossingen van het team, aangezien ze u niet zullen teleurstellen met de resultaten. Het enige dat u hoeft te doen, is doorgaan en uw zorgen aan het team overlaten.

Google Klantenservice nummer | Google Helpdesk Bellen

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail-account offline te bekijken met Google Chrome en om offline e-mail in te stellen; en als u Google Chrome gebruikt, kunt u uw Gmail-berichten offline bekijken zonder ze zelfs maar te downloaden.

  • U moet beginnen met het openen van uw Gmail-account in de Chrome-browser.
  • En dan moet je het tandwiel pictogram Instellingen selecteren en daarna moet je Instellingen kiezen.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Offline’ selecteren.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u ook het selectievakje ‘Offline e-mail inschakelen’ selecteren.
  • U moet nu de synchronisatie en beveiligings instellingen naar wens aanpassen en vervolgens de optie ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.
  • Als u nu uw berichten wilt bekijken terwijl u offline bent, moet u de Chrome-browser openen en dan moet u ook naar mail.google.com gaan.

Nu u helemaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn en goed kunnen gaan. Maar als u een soort Gmail of Google fout tegenkomt, hoeft u alleen maar onmiddellijk contact op te nemen met Google Klantenservice nummer. Daarna krijgt u de hulp van de meest hooggekwalificeerde technici. En ze zullen ervoor zorgen dat u alle Gmail-problemen heeft opgelost.

--------------------------------

Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Hoe plan ik een vergadering in Google Meet?

Hoe voeg ik een bankrekening toe aan mijn Google Pay?